Partners

Partners

Auxesis Pharma är stolt av flera framgångsrika samarbeten med externa organisationer som delar vår vision av att skapa innovativa produkter som förbättrar människors hälsa/liv.

Vi samarbetar med innovatörer och söker ständigt nya partners som aktivt forskar på djärva vetenskapliga idéer, förmågor och tekniker som har potential att ge innovativa behandlingar till människor.  Auxesis Pharma har flera spännande intresseområden/projekt där vi önskar att samarbeta med andra innovationsbolag.

Pharma America Holding Inc.

Pharma America skapar och utvecklar revolutionerande innovativa lösningar inom medicinsk neurologi. Vi kommer att göra en positiv inverkan på världen genom att utveckla nya innovativa produkter och med en rad tjänster för att initiera och upprätthålla personlig kommunikation mellan behandlare och patienter.

Intiem

Ett dotterbolag till Pharma America bildades för att ta det första psykedeliska steget in i sexuell healing, ett segment av psykisk hälsa. Vi strävar efter att ta bort stigma, tillhandahålla nya lösningar och skapa ett ekosystem med fokus på en sexuell helande revolution, genom att integrera psykedeliska läkemedel och terapi för att tillhandahålla skräddarsydda behandlingar.
 

Vi inspireras att främja intimitet genom att behandla sexuell dysfunktion och övervinna dess förödande effekter på psykisk hälsa.

RAMBERG LAW

Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom flera rättsområden och branscher. Vi erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning till företag och offentlig sektor.
 

Rambergs klienter utgörs i huvudsak av svenska och internationella publika och privata bolag, branschorganisationer, svenska försäkringsbolag, riskkapitalfonder, landsting, kommuner, myndigheter och offentliga organisationer liksom offentliga bolag. Vår utgångspunkt är alltid klientens intressen och vi ska vara ett självklart verktyg i klientens verksamhet. Vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klientens affär.

VD Stödet

VD stödets vision är att utveckla Sveriges företag, organisationer och dess ledare genom praktiska råd som fungerar. Med start från verksamhetens unika behov, förmåga och resurser, analyserar vi behovet. Genom våra konsulter som alla har minst 15 års erfarenhet av företagsledning, ser vi till att åtgärderna genomförs med hög kvalitet som möter kundens och våra egna mål.

VD-stödet har lång chefs- och ledarerfarenhet från olika typer av bolag, svenska och internationella. Våra konsulenter har alla suttit i ledande befattning och har därför en bred erfarenhet inom strategi, verksamhetsstyrning, försäljning, marknadsföring, ekonomi & finans, ledningssystem, 
HR & personalfrågor, inköp & upphandlingar och risk & krishantering.

Edlund & Partners

Edlund & Partners är en uppstickare i redovisnings- och revisionsbranschen som på kort tid blivit en av de främsta och mest efterfrågade byråerna.

Vårt mål är att vara den bästa samarbetspartnern för små- och medelstora företag. Våra tjänster består av revision, skatt, rådgivning och ekonomi. Hos oss arbetar ett handplockat team om 30-talet av branschens mest kompetenta och engagerade personer. Vi arbetar med digitala lösningar som gör det möjligt för oss att möta dig som kund på det sätt som passar dig bäst och skräddarsyr upplägg utifrån era behov.