A Medical life Science innovation company

Stockholm, Sweden

 

Partners

Auxesis Pharma är stolt av flera framgångsrika samarbeten med externa organisationer som delar vår vision av att skapa innovativa produkter som förbättrar människors hälsa/liv.

Vi samarbetar med innovatörer och söker ständigt nya partners som aktivt forskar på djärva vetenskapliga idéer, förmågor och tekniker som har potential att ge innovativa behandlingar till människor.  Auxesis Pharma har flera spännande intresseområden/projekt där vi önskar att samarbeta med andra innovationsbolag.

RAMBERG Advokater

Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom flera rättsområden och branscher. Vi erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning till företag och offentlig sektor.
 

Rambergs klienter utgörs i huvudsak av svenska och internationella publika och privata bolag, branschorganisationer, svenska försäkringsbolag, riskkapitalfonder, landsting, kommuner, myndigheter och offentliga organisationer liksom offentliga bolag. Vår utgångspunkt är alltid klientens intressen och vi ska vara ett självklart verktyg i klientens verksamhet. Vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klientens affär.

VD Stödet

VD stödets vision är att utveckla Sveriges företag, organisationer och dess ledare genom praktiska råd som fungerar. Med start från verksamhetens unika behov, förmåga och resurser, analyserar vi behovet. Genom våra konsulter som alla har minst 15 års erfarenhet av företagsledning, ser vi till att åtgärderna genomförs med hög kvalitet som möter kundens och våra egna mål. 
VD-stödet har lång chefs- och ledarerfarenhet från olika typer av bolag, svenska och internationella. Våra konsulenter har alla suttit i ledande befattning och har därför en bred erfarenhet inom strategi, verksamhetsstyrning, försäljning, marknadsföring, ekonomi & finans, ledningssystem, 
HR & personalfrågor, inköp & upphandlingar och risk & krishantering.

Captigenics Capital

Captigenics Capital AB grundades 2018 av Roar Adelsten, en entreprenör som har spenderat de senaste 26 åren på forskning och utveckling, efter att ha förnyat flera generiska formuleringar för kliniska prövningar.

Vi är specialiserade på att investera i innovationer för hälsofrämjande och livsförbättring samt investeringsportföljer i aktie- och kryptomarknaden.

Euroclear

Som en global leverantör av Financial Market Infrastructure-tjänster (FMI) hjälper vi dig att bli mer framgångsrik genom att göra det enklare för dig att avveckla inhemska och gränsöverskridande värdepapperstransaktioner och förvara dina investeringar. Vi hjälper dig också att hantera de risker och exponeringar som uppstår från dina transaktioner.
Vårt flerspråkiga, välutbildade team av yrkesverksamma baserade i Europa, Asien, Mellanöstern och Amerika är engagerade i att tillhandahålla personlig support

Svensk Läkemedelsstatistik

På Svensk Läkemedelsstatistik är vi dedikerade till att tillhandahålla exakta och omfattande analyser av läkemedelsbranschen i Sverige. Genom noggranna analyser och skräddarsydda konsulttjänster erbjuder vi värdefulla insikter för beslutsfattare inom hälso- och läkemedelssektorn. Vår expertis sträcker sig från att förstå marknadsdata och försäljningsstatistik till att tillhandahålla business intelligence-lösningar. Tillsammans strävar vi mot en mer informerad och innovativ framtid inom läkemedelsområdet.