A Medical life Science innovation company

Stockholm, Sweden

 

Vår historia i korthet

Efter flera års forskning och testning etablerades Acet Medica AB 2016 för att möjliggöra avtal med olika forskarlag. Under 2024 omformades verksamheten och ett nytt dotterbolag, Auxesis MedTech AB, grundades. Detta bolag ingår i Auxesis Pharma Holding AB koncept.  Vi har därmed avslutat Acet Medicas verksamhet och startat det nya bolaget, Auxesis MedTech AB, för att fortsätta vår resa inom medicinsk innovation.

 

Auxesis Pharma Holding AB (publ) grundades i 2019 och är moderbolag till Auxesis MedTech AB och CoxyPet® Pharma AB. Auxesis MedTech AB kommer i startfasen att inneha prototyp tillverkning och licensen för att producera och marknadsföra våra medicinska produkter i Norden och licenser för resten av världen.

 

Auxesis MedTech AB kommer att fokusera på att sälja och marknadsföra ASA.P och Coxypet-produkterna. För att säkerställa högsta möjliga standard och effektivitet ska vi etablera en egen fabrik utrustad med toppmoderna maskiner som kommer att skräddarsys och anpassas specifikt av Auxesis Pharma Holding AB, för att producera dessa produkter. Genom att ha full kontroll över produktionsprocessen kan vi garantera en unik och anpassad kvalitet av våra produkter samt kontrollerade leveranser.

 

ASA.P® är ett receptfritt, utvärtes smärtstillande läkemedel som appliceras på huden i olika former. Den globala utmaningen idag är att erbjuda snabb smärtlindring för exponering och infektioner orsakade av solbränna, geting- och myggbett, herpes, eksem, nässlor, brännmaneter, med mera.

Vår forskning visar att ASA.P® blockerar COX-2-signalen, vilket innebär att det är smärtstillande och samtidigt reducerar inflammationer. Därför vågar vi påstå att ASA.P® uppfyller alla krav på en unik och lönsam produkt i den växande marknaden för hudproblem och smärtstillande medel.